f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Casa Melinte

Alina și Omid, alături de câțiva membri Inside Academy și absolvenți ai cursurilor academiei, au cu siguranță un lucru în comun: pasiunea pentru Frumos și Bine.  

Ne dorim aducem Frumosul acolo unde încă se ascunde, facem o schimbare prin educație și ducem mai departe puterea Binelui! 

Prima noastră aventură Inside Social începe cu Ștefan, tânăr absolvent al cursurilot de design interior Inside Academy. El ne-a introdus familiei Melinte, compusă din șapte copii, care trăiesc împreună cu mama lor. Ștefan știa de soarta acestor copii de la profesorul său de religie, domnul Crimu. Ei locuiesc într-o casă mică, ce stă să cadă, în satul Ungureni, din județul Bacău. Aflând despre situația lor, a început lanțul empatiei și al solidarității în Inside Academy. A urmat să construim o comunitate de persoane cu valori comune, care învață să facă adăposturi, case și “acasă” pentru oameni.

Așa a început visul Inside Social.

Familia Melinte este compusă din șapte copii, cu vârste cuprinse între 7 și 19 ani, care trăiesc împreună cu mama lor în sat aproape părăsit, Ungureni, din județul Bacău.

Corina Melinte suferă de tetrapareză spastică din cauza soțului ei, tatăl copiilor, care a bătut-o ani în șir, zi de zi. Astăzi este ținut departe de către Poliție.  

Cu toate aceste greutăți, copii își doresc un viitor mult mai bun și mai educat. 

Marian, baiatul cel mai mare, a plecat în străinătate pentru a-și ajuta familia financiar, Iulian își dorește să învețe să cânte la saxofon, cei doi baieți mai mici își doresc să devină polițiști sau pompieri. În ceea ce le privește pe fete, cea mare este pasionată de desen și urmează și cursuri în domeniul HoReCa, iar cele mici se concentrează pe scoală. 

Realitatea este noi putem proiectăm o casă pentru această minunată familie, dar cu implicarea cât mai multor oameni putem le schimbăm cu adevăratviitorul.

Fiecare dintre ei are un vis, iar noi ii putem ajuta să și-l îndeplinească! 

Donațiile se pot face aici: 

Asociatia Inside Social 

CIF: 46357274 

Adresă: Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr. 28, bloc Dumbrava Rosie, sc. 1, ap. 2, sector 2 

Email: social@insideacademy.ro

Donatiile se pot face cu cardul aici: În curând

Sau prin trasnfer bancar in contul: RO20BTRLRONCRT0650523201 deschis la Banca Transilvania