Spaţiul Copilăriei

INSIDE ACADEMY și Totul despre mame, cu sprijinul Regina Maria lansează “SPAŢIUL COPILARIEI”, un curs de jumătate de zi în care vei afla de la specialiştii în design interior, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi, cum poţi amenaja, transforma sau personaliza camera copilului.

Ce vei afla dacă vii la curs:

cum să amenajezi un dormitor pentru copil/copii

soluții practice de amenjare, care să poată fi ușor adaptate când copilul crește

cum să amenajezi un ”colț” de joacă în casă

cum să creezi un ambient inspirațional și motivațional pentru copil

cum amenajezi biroul pentru copilul școlar

cum alegi mobila pentru copii

de unde cumperi

cum amenajezi casa pentru a încuraja creativitatea copilului

ce culori alegi pentru pereți

ponturi pentru depozitare (jucării, biciclete, triciclete, trotinete)

cum poți să transformi radical locuința

mici secrete, mari efecte

ponturi pentru spații mici

Alina Vîlcu

 Cred cu tărie că design-ul nu mai este o categorie care aparține doar specialiștilor. Este un mod de a trăi viața conștient față de lucruile ce ne înconjoară și de a participa efectiv la crearea mediului în care trăim. Acesta este unul dintre motivele pentru care simt să împărtășesc din cunoștințele și experiențele mele de arhitect și designer cu voi. Pentru că la rândul meu în viață am luat-o de la capăt de câteva ori, știu că există în fiecare dintre noi resurse uriașe de învățare, de asimilare de noi direcții profesionale sau de relaționare. Și știu că unul din cele mai tari lucruri pe care ți le poți face cadou este să înveți ceva nou. Pe mine mă definește căutarea. Căutarea de sine și de noi experiențe care mă duc apoi tot către interior. Profesional, înainte de a lucra ca arhitect, am lucrat câțiva ani buni în publicitate, unde mi-am rafinat abilitățile de comunicare și de lucru în echipă. Țin foarte mult la relațiile cu oamenii și cred cu putere în munca colaborativă, mai ales când vine vorba de design. Acum conduc un studio de arhitectură și design, unde mă simt ca în familie lângă cei 6 colegi ai mei. În viața mea nu există două planuri separate, cel personal și cel profesional, pentru că am norocul să fac o meserie vocațională și să o fac lângă oameni minunați, fie că sunt colegi, clienți sau furnizori. Cel mai mult am simțit asta de-a lungul celor 4 sezoane de Visuri la Cheie, unde datorită oamenilor și poveștilor lor absolut inspiraționale am ajuns să îmi depășesc limite la care nici nu îndrăzneam să mă uit.  

Omid Ghannadi

 Cea mai frumoasa misiune a unui arhitect și designer este de a face lumea un loc mai bun. De când am luat prima dată contact cu această profesie am iubit ideea de a aduce un plus de valoare vieților oamenilor. Designeri fiind, lucrăm tot timpul cu privirea orientată către viitor. Ne imaginăm cât de frumos vor trăi oamenii în spațiile și atmosferele gândite de noi. Ne imaginăm ce amintiri frumoase se vor construi într-un cadru descris de noi, cum vor evolua oamenii, familiile, prietenii, colegii, împreună cu aceste locuri. Este un dar să te ocupi în fiecare zi de o profesie eminamente pozitivă. Pentru mine, această misiune a fost întregită atunci când am intrat în echipa arhitecților de la emisiunea Visuri la cheie. M-am simțit util pentru societate, schimbul de emoții este incredibil și mai mult decât atât, am evoluat ca persoană pe de-a-ntregul mai mult decât aș fi sperat. Astfel, din dragoste față de meseria de designer și din dragoste față de oameni, îmi doresc foarte mult să transmit cât pot din cunoștințele mele către voi. Cred că arhitectura și designul fac parte din cultura generală de viață a oricărui om care își dorește să trăiască frumos. Fie că este vorba despre o nouă direcție în viață, fie că este vorba de o pasiune mai veche sau de dorința de a modela mediul ce te înconjoară, cursul de față este gândit să îți aducă bucuria de a învăța ceva nou. Politica mea personală este să fiu generos cu absolut tot ceea ce am acumulat pe parcursul vieții mele profesionale. Este propriu firii umane să vrem să dăm mai departe cunoștințele noastre și asta ne propunem să facem împreună cu voi, fiindcă știm că și noi la rândul nostru vom învăța multe de la voi.  

DESFĂSURĂTOR CONFERINŢĂ:

Spaţiul Copilăriei

Introducere – Impactul emotional al ambientului in care ne crestem copii

Cum definim un spatiu inspirational si in acelasi timp linistitor

Probleme cu care ne confruntam de obicei
(depozitare jucarii, clutter, relatia dintre frati, locul in care se fac temele, sleep over, iluminatul etc)

Studii de caz

Solutii si trucuri
(iluminat, alegerea culorilor, mobilierul si dispunerea acestuia, decoratiuni)

Tendinte si stiluri pentru camerele de copii

De unde cumparam?

Sesiune Q&A

Spaţiul Copilăriei 

Unde va avea loc conferinţa?
Bucuresti, Palatul Universul – Strada Ion Brezoianu nr. 23-25 

Când?
Sâmbătă 17 noiembrie, între orele 9-13

Cât costă?
Pretul unui bilet este de 240 lei.
Până pe 15 octombrie biletul are un preţ promoţional: 190 lei.

Powered by

Partener media

Inside Academy

ADRESA

Bucuresti, Palatul Universul – Strada Ion Brezoianu nr. 23-25

DATA

Sâmbătă 17 noiembrie, între orele 9-13

CONTACT

Telefon: 0755124643
Email: mihaela[at]insideacademy.ro

 

Echipa Inside Academy

Alina

Ma bucur sa vad in jurul meu din ce in ce mai multi oameni pentru care design-ul devine un mod de viata. In ceea ce ma priveste, simt ca a venit momentul in care sa impartasesc experientele mele de arhitect si, mai important, de om care se descopera printr-un continuu proces de invatare. Da, cel mare mare cadou pe care ti-l poti face este sa inveti ceva nou!

Omid

Fiind aproape de design de multi ani, stiu cat de important este sa acumulezi informatii intr-un mediu cat mai placut. Asta imi doresc sa facem impreuna la Inside-Academy.

Ilinca

Lucrand cu Omid si in sistemul de invatamant de multi ani, a fost inevitabil sa ratez sansa de a contribui la cursurile de la Inside-Academy.

 

Mihaela

Primul contact cu aceasta lume fascinanta a fost cand m-am ocupat de constructia casei mele, in urma cu mai multi ani. Mi-am spus atunci ca mi-ar placea ca intr-o zi sa fiu mai aproape de acest domeniu. Cand Alina mi-a propus sa lucrez cu ea si cu Omid la proiectul Inside Academy nu m-am gandit prea mult. Sa invat de la cei mai buni ajuntandu-i in acelasi timp si pe altii sa invete, asta mi s-a parut grozav!

 

Lorena

Pentru mine Inside Academy este despre oameni si intalniri, despre schimb de experienta si energii. Este un loc minunat in care sa te afli in numele creatiei, al frumosului si al prieteniei.

 

Un procent din taxa de școlarizare va fi donat către Hope and Homes for Children.

De asemenea, cursanții cu cele mai frumoase trei soluții la tema lansată în cadrul cursului Inside Academy vor participa împreună cu Alina și Omid la amenajarea interioară a unei locuințe de tip familial pentru HHC.

Loading...