Mihaela Primul contact cu aceasta lume fascinanta a fost cand m-am ocupat de constructia casei mele, in urma cu mai multi ani. Mi-am spus atunci ca mi-ar placea ca intr-o zi sa fiu mai aproape de acest domeniu. Cand Alina mi-a propus sa lucrez cu ea si cu Omid...

  Lorena Pentru mine Inside Academy este despre oameni si intalniri, despre schimb de experienta si energii. Este un loc minunat in care sa te afli in numele creatiei, al frumosului si al prieteniei.

Ilinca Lucrand cu Omid si in sistemul de invatamant de multi ani, a fost inevitabil sa ratez sansa de a contribui la cursurile de la Inside-Academy.

Alina Ma bucur sa vad in jurul meu din ce in ce mai multi oameni pentru care design-ul devine un mod de viata. In ceea ce ma priveste, simt ca a venit momentul in care sa impartasesc experientele mele de arhitect si, mai important, de om care se descopera printr-un...

Omid Fiind aproape de design de multi ani, stiu cat de important este sa acumulezi informatii intr-un mediu cat mai placut. Asta imi doresc sa facem impreuna la Inside-Academy.
Loading...