f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Articole

  /  Articole

Articole

Ce se „poartă” anul acesta în materie de design interior?

Fiecare an vine la pachet cu noi tendințe, atât în modă, make up, cât și în design interior. Cum adaptăm tendințele propriilor nevoi și dorințe ne-au explicat arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi.

Combinația de finisaje vibrante dă o aură artistică primei locuințe a unei tinere studente

Așadar, avea nevoie de un spațiu care să însemne acasă pentru ea. „Am identificat că această primă casă ar trebui să pună cap la cap într-un mod armonios bucăți din tot ce înseamnă «acasă» pentru ea. Elemente familiare, inspiraționale și stimulante”, explică arhitecta Alina Vîlcu, care s-a ocupat de amenajare.

Ce se „poartă” anul acesta în materie de design interior?

Fiecare an vine la pachet cu noi tendințe, atât în modă, make up, cât și în design interior. Cum adaptăm tendințele propriilor nevoi și dorințe ne-au explicat arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi.

Amenajare în pasteluri întunecate, pentru o atmosferă cozy și creativă într-un spațiu de întâlniri

Cu o temă cromatică total atipică, plină de nuanțe pastelate întunecate și fără a fi îngrădită de un brief limitativ Alina Vilcu și echipa ei au reușit să creeze o atmosferă care invită la creativitate și noi perspective pentru un spațiu de lucru și întâlniri.

În ce merită să investim când ne amenajăm locuința

Deseori, în procesul de amenajare a propriei locuințe, ne lovim de problema bugetului. Alina Vilcu și Omid Ghannadi ne-au spus în ce merită, dar și în ce nu merită să investim. Pardoseală cu parchet de calitate, sistem de ventilare cu recuperare de căldură, mobilă de bucătărie, sistem de iluminat, în general lucrurile care se schimbă greu și pe care ne bazăm pentru bunul mers al vieții noastre.

Tips&tricks pentru amenajarea unei bucătării mici

Lumina, culorile și mobila fac diferența în amenajări, mai ales când e vorba de bucătării mici. Atunci când faci alegerile corecte, spațiul poate părea mai mare și mai aerisit. Nu o spunem noi, ci Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecți și fondatorii cursului de design interior Inside Academy.
Pentru că au ani de experiență în spate în ceea ce privește arhitectura și desginul, Alina și Omid ne-au dezvăluit cum, în doi timpi și trei mișcări de design inspirate, faci bucătăria să pară mai mare.

6 principii pe care se bazează o amenajare în stil scandinav

Stilul scandinav este în ultimii ani din ce în ce mai prezent în locuințele oamenilor. Și noi regăsim diferite variante ale lui în casele pe care le vizităm pentru articolele Lovedeco. Dar care sunt principiile pe care se bazează și elementele esențiale pentru o amenajare în stil scandinav? Ne povestesc și explică arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, „părinții” cursului Inside Academy.

Idei de amenajare pentru 4 tipuri de balcoane mici

Orice tip de balcon ai avea, fie el pătrat, lung și îngust, rotund sau lung cu capăt rotund, îl poți amenaja și plăcut, și util. Sigur, ideile de pe Pinterest sunt foarte atractive, însă de multe ori sunt greu de pus în practică în realitate. Asta pentru că de multe ori prezintă spații destul de mari, ori chiar forma spațiului nu se potrivește cu ce ai acasă. Așa că i-am rugat pe Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecți și părinții cursului de design interior Inside Academy, să ne dea câteva idei de amenajare…

5 sfaturi să organizezi corect mobila în bucătărie

Cum organizezi blatul de lucru în jurul electrocasnicelor? Unde amplasezi frigiderul? Cum optimizezi spațiile de depozitare? Ca să aflăm răspunsuri concrete la aceste întrebări și să îți spunem cum organizezi corect mobila în bucătărie, am cerut câteva sfaturi de la Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecți și fondatorii cursului de design interior Inside Academy. Modul în care organizezi mobila în bucătărie este atât de important tocmai pentru că face gătitul mai facil și te ajută să te miști mai eficient în acest spațiu.

Tips&tricks pentru amenajarea unui hol mic

Un hol amenajat corect îți spune „Bine ai venit acasă!”, îți ia haina, îți păstrează cheile într-un loc sigur și îți asigură confortul necesar să te descalți și să te dezbraci la intrare. Chiar dacă nu dispui de prea mult spațiu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecți și „părinții” cursului Inside Academy, ne-au dezvăluit câteva tips&tricks pentru o amenajare de hol mic, astfel încât să nu arate doar ca o simplă cameră de depozitare. Sunt câteva piese de mobilier esențiale în hol, chiar și într-un hol mic.

13 tips&tricks pentru amenajarea balconului și 9 greșeli de evitat

Un scaun confortabil, o măsuță de cafea și câteva plante pot fi suficiente ca să dai un alt rol balconului tău. Atât timp cât nu ajungi să îl transformi într-o cămară, el poate deveni un loc numai bun de băut cafeaua, lucrat sau luat micul dejun. Oricât de mic ar fi el, un balcon este un pic de spațiu în plus la granița dintre afară și în casă, unde poți crea o oază de relaxare și chiar socializare.