f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Inside Social

Cine suntem

Asociația Inside Social a fost înființată de o comunitate de voluntari, absolvenți ai cursurilor Inside Academy, ce doresc să aducă schimbare in jur prin intermediul designului și arhitecturii. Fiecare dintre noi daruieste timp, energie, precum și competențe specifice profesiei în care activăm. Sunt printre noi profesioniști din domeniul financiar, juridic, artistic, medical si pe toți ne unește dragostea pentru design și bucuria simțită atunci când lucrăm pentru un scop nobil.

Misiune

Să facem din arhitectură și design vectori de transformare socială si emoțională, prin spații gândite și construite cu grija față de nevoile oamenilor, comunităților și mediului înconjurător. Fiecare proiect Inside Social este un exemplu de buna practica in arhitectura si design.

Credem că putem umple golul spiritual simțit într-o societate materialiste, uneori lipsita de sens și de umanitate. Credem că putem aduce schimbare  prin stimularea legăturilor autentice dintre oameni, orientarea către frumos și către natură. 

Avem credința că 1+1 pot face 100! ÎMPREUNĂ vine cu o energie magică care amplifica  binele; astfel, multe dintre proiectele noastre se desfășoară în parteneriat cu alte asociații: Zi de Bine, Salvați Copiii România, Magic Wings, Între Vecini.

Donațiile se pot face aici:

Proiecte:

Casa Melinte

Este primul nostru proiect dar și prima casă pentru Corina și pentru cei 7 copii ai săi. În acest nou cămin, familia Melinte are toate facilitățile necesare unui trai decent: căldură, apă caldă, bucătărie funcțională și spațiu pentru toți copiii. Prezentarea poveștii familiei Melinte o gasiți aici:

O dată cu această casă, familia Melinte primește și sentimentul siguranței ce le-a lipsit în toți acești ani. Asemenea multor familii din mediul rural, Corina a fost abuzată fizic de tatăl copiilor săi până la limita supraviețuirii, dobândind tetrapareză spastică în urma repetatelor violențe domestice. Fiind o comunitate de arhitecți și designeri, ne-am propus ca aceast proiect să fie și un model de bună practică pentru mediul de construcții, iar casa Melinte este o locuință eficienta energetic, realizată cu materiale la indemana tuturor. În acest fel, această casă va putea fi întreținută de familia Melinte fiind un proiect sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător. Conformarea energetică și soluțiile specifice au fost gândite de Marius Șoflete. Detalii aici:

Locație: sat Ungureni, județul Bacău

Suprafata: 100 mp 

Durata: 12 luni

Clasele școlii nr. 36

Renovarea sălilor de clasă pentru școala nr.36 este un proiect demarat impreuna cu Fundația Zi de Bine.. Echipa noastră a realizat integral proiectul de design, luând în calcul principii ce țin de psihologia mediului educațional și de aspecte specifice vârstei școlarilor. Astfel, am creat un spațiu în care copiii se simt în siguranță, respectați și stimulați spre concentrare și creativitate. Implementarea și project managementul au fost realizate în colaborare cu echipa Zi de Bine.

Locație: Str. Costila Nr. 2, sector 4, București

Suprafață: 150mp

Durată: două luni

Curtea Institutului Oncologic Bucuresti

Chiar acolo unde era nevoie de multă energie vindecătoare, copiii internați în secția de pediatrie IOB priveau din paturile lor către o curte tristă și degradată. Asociația Zi de Bine și-a asumat inițiativa de a transforma radical acest spațiu pentru a-l dărui cu bucurie celor aflați în suferință. Într-un timp record, echipa Inside Social a realizat un proiect de design care să aducă magie acestui loc, pentru a face loc speranței să intre și să deschidă aripile vindecarii. Această metaforă este transpusă în design prin păsările supradimensionate, kinetice, ce veghează împreună cu micii pacienți la incinta nou amenajată.

Locație: Sos Fundeni 252

Suprafață: 325mp

Durată: două luni

Secție spital pediatrie pneumoftiziologie Marius Nasta

La inițiativa asociației Magic Wings, ne propunem să reabilităm una dintre secțiile spitalului Marius Nasta. Proiectul își propune o transformare totală a spațiilor interioare, cu intervenții majore pentru instalații dar și design. Începerea execuției este prevazută pentru mai 2024.

Locație: strada Lacul Bucura 40, Bucuresti

Suprafața: 400 mp

Proiect centru de zi pentru copiii din Ucraina

Împreună cu cei de la Salvați Copiii România ne propunem realizarea unui centru de zi pentru copiii ucraineni cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Acest centru, unde se vor desfășura activități educative și recreative, vine în ajutorul părinților ce nu au sprijin pentru supravegherea copiilor după terminarea cursurilor de la școală. Începerea execuției este prevăzută pentru aprilie 2024.

Locație: Conacul Golescu-Grant, Bucuresti

Suprafața: 120 mp

Ce ne propunem pentru viitor

Proiectele viitorului Inside Social au în vedere doi piloni importanți pentru o comunitate sănătoasă: educația și sustenabilitatea. Sunt criteriile după care ne vom canaliza energiile pentru schimbare. Poți fi alături de noi propunând proiecte noi, soluții deja în lucru sau sprijinind cu o donație proiectele aflate in derulare.

Donațiile se pot face aici: 

Asociatia Inside Social 

CIF: 46357274 

Adresă: Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr. 28, bloc Dumbrava Rosie, sc. 1, ap. 2, sector 2 

Email: social@insideacademy.ro

Donatiile se pot face cu cardul aici: Donează

Sau prin trasnfer bancar in contul: RO20BTRLRONCRT0650523201 deschis la Banca Transilvania