f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Ștefan Dobre

Sunt un visător. Vreau să îmi împlinesc dorința de a ajunge la “Visuri la cheie”, de a putea ajuta cât mai multe familii. Ăsta este visul meu de când m-am apucat de design și sper ca într-o zi să îl pot îndeplini

La numai 17 ani, Ștefan Dobre uimește cu talentul său și determinarea de a deveni designer de interior. 

El este cel mai tânăr cursant Inside Academy, absolvent al celei de-a șaptea ediții. De la 16 ani, realizează proiecte de design interior extrem de ambițioase și creative și știe foarte bine cum își dorește să-și construiască viitorul. E în lumea lui atunci când începe un proiect de design și se simte complet detașat de orice alt factor extern care îl poate îndepărta de la scopul său, acela de a deveni din ce în ce mai bun în domeniul pe ca și l-a ales. 

Ștefan este un model pentru generația lui și nu numai, un exemplu de perseverență și dorință de a face lucrurile la cel mai înalt nivel. 

Cum te-ai descrie în câteva rânduri? 

Am 17 ani, sunt din Câmpina, dar stau în București. Sunt un băiat extrem de visător și am planuri mari pentru viitor. Îmi place să îmi petrec timpul liber lucrând, chiar dacă sună ciudat, să realizez proiecte de design pentru portofoliul personal. De asemenea, îmi place mult să cânt la pian, să compun instrumentaluri. 

Care sunt locurile în care îți place să mergi în vacanță? 

Vacanța perfectăpentru mine ar fi undeva departe de agitațiaorașului. Prefer destinațiilenordice, cum ar fi Islanda sau Norvegia, dar ador șiElveția. 

Ce te motivează? 

motivează dorința de mai bine. Îmi doresc evoluez constant, nu ratez oportunități și acumulez cât mai mult din ceea ce interesează și pasionează. 

Cine este role model pentru tine? 

În general, modelele mele sunt oamenii mai buni decât mine, deoarece ambiționează și îmi doresc ajung la fel ca ei. În design deja mi-am cunoscut o parte din idoli, pe Alina șiOmid. 

Cine te îndrumă cel mai des? 

Sincer, cel mai des îndrumsingur. De cele mai multe ori nu ai pe cineva care te îndrume, așa trebuie o faci singur. 🙂 

Ce reprezintă designul interior pentru tine? 

Pentru mine, designul interior reprezintă o evadare din lumea în care trăim. Atunci când încep lucrez, sunt înlumea mea. 

Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că vrei să urmezi cursurile Inside Academy? Cum a început totul? 

Totul a începutdin dorința mea de a progresa, de a deveni cea mai bună versiune a mea. 

Ce a însemnat și ce înseamnă Inside Academy pentru tine, cum ai descrie întreaga ta experiență de la curs? 

A fost o experiență minunată. Inside mi-a schimbat viața, m-a făcut văd designul cu alțiochi. Faptul am fost înconjurat de oameni minunați a fost un plus întoată experiența. Alina și Omid fiind idolii mei, am avut foarte mari emoții, însă am descoperit sunt doi oameni minunați, iar lucrul ăsta m-a ajutat foarte tare. Consider tot ce am învățat de la ei este benefic și cu siguranță va ajuta pe viitor. 

Care e următorul pas? Ce plănuiești să faci în continuare pentru dezvoltarea pasiunii tale pentru design interior? 

Așa cum spuneam, sunt un visător. Vreau îmi împlinescdorința de a ajunge la “Visuri la cheie”, de a putea ajuta cât mai multe familii. Ăsta este visul meu de când m-am apucat de design șisper ca într-o zi îlpot îndeplini.